Saturday, 26 May 2012

APAKAH ??????

ermmmm....apa perasaan kowg erk lau tiba wktu xzam?nervous x???


siyes dri sekolah rendah smpi skg aku x pernh rse nervous coz nk xzam...x tau la knp...mybe aku xde prsaan kot...just takut je..tp tkut aku pn sikit je..x bnyk mcm owg2 yg cerdik pndai kat luar sne...hehe...risau + bimbang bleh d kategorikan sbgai perasaan sblum nk xzam ke??hehe...ntah..aku pn x tau..itu psal la result aku sumenye suam2 kuku je...heheheh...cume pas dpt result bru rse menyesal...hehe...tp aku slalu kata dgn hati aku ' x pe..mgkin ada hikmahnya...' dri dulu smpi skg aku still pgang pada prinsip ni...kalau owg len kata nervous / takut coz nk xzam aku pasti diam coz x tau nk luahkan perasaan aku ni cm mne...hehe...**sory to all my frenz....tp lau aku myibuk kata tkut tu...mybe yela kot..hehe..konfius aku dgn statement aku yg ntah pape ni..huhuhu...

| > 28 MEI ni aku nk FINAL EXAM....huh, xtau la apa perasaan aku..hehe... ha,g 1 aku suke sgt stdy last2 mnit kononnye dpt pick up la tuu...hehe...tp tu cra aku lau nk xzam..hehe..see ???? ISNIN ni nk xzam aku leh lagi berFB, berBLOG, berTWEET...hehehehe....ermm,x tau la...rsult xzam pun agk nye suam2 gak kot..huhu...


TAPI.............................

Kne ingt lau kt x usaha...bnde yg kt nk tu xkn kt capai...huhuhu..aku x suke meletakkan harapan yang terlalu tinggi dalam hidup aku...bljr dri pnglamn...bl kt ltak hrpn tlalu tnggi n then, kt x dpt capai...down giler2 r aku...dh bnyk kli buat...hehe...

=> so.......... we need to change slowly...haha...*BI tunggang langgang...hahahah...wtvr !! 
=> bak kata cikgu aku 'ukur baju di badan sendiri ' ..

No comments:

Post a Comment