Friday, 3 August 2012

LoVe StOrY.. -_-

Dalam hidup kita memang susah nak dapatkan orang yang betul2 perfect...ada pun bilangannya sangatlah sedikit...kalau kita perfect sangat pun kadang2 ada orang jeles, so dari situ akan jadi perasaan hasad dengki (PHD)...n kalau kita kurang perfect, orang akan pandang kita semcam je...macam la hidup ni milik ko sorang je ken?? hehehe...wtvr !!

So, beruntung la mereka yang mempunyai ciri2 KESEMPURNAAN itu...orang kata 'Hargai apa yang ada di depan mata kita sebelum ia hilang dari pandangan...' but kalau kita dah hargai TAPI die x reti2 nak pandang acane??? hahahahah...sengeetttt.... : P oh, no !!!! mybe tu bkn mksud nye kot..hehe...

Mybe maksud nye : Bila ada orang yang sayang kita, kita patut hargai KOT....hehe...statement x YAKIN...hihihi...my opinion r...-_-  *Salah satu pengaruh drama Dejavu Di Kinabalu...hehe...

and another way...Kadang2 tu kita rasa x layak nak dapat apa yang macam orang lain dapat coz kita ni ada kekurangannya...mybe die x leh nk accept kot...hihi..tp tu la...Perkataan KADANG2 tu la yang membuat kan kita rasa putus asa n rse yakin..so, lme2 kita akan jadi keliru...ermm...==' n perkataan tu jgak la yg MENYATUKAN apa yang sepatutnye bila kita keliru...hehe..*ayat tersirat k... -_- 
xtau la apa yg aku merepek ni...haha...

=> Love stroy la SANGATTT !!!!!...hahah....nek LORI la lagi bagus!! hahah....

No comments:

Post a Comment