Tuesday, 25 December 2012

~ Best Friend Till Jannah ~

To : Langit Tinggi @ Nurafidah Mustaffa

~ Assalammualaikum..permulaan kata... ~



 Terpisahnya kita kerana jarak x bererti kita terpisah selama2nya...Takutlah terpisah nya kita kerana jarak di sana nanti..Terpisahnya kita kerana masa yg x pernah berhenti selagi kita bergelar manusia..Kita masih ada waktu dan peluang untuk berjumpa dan mencipta kenangan yg terindah lagi...just nk mntk ko selalu ad dgn aku bila aku perlukan ko..aku nk ko nshat aku, bg semangat kat aku n aku hrp sgt ko x lupe kan aku... :( KALAU d takdirkan kt susah sikit nk berjumpa...ko fham2 je la kan..taun dpn ko lak smbung stdy mybe xde mse nk jumpe..takut sibuk memanjang..sbb aku tau hdup kita ni smkin ke depan dan bukannya ke belakang lagi...hdup ko n aku ad impian n mtlamat yg kita kne capai sbb aku tau mtlmat ko lgi tggi n perlukan komitmen yg tggi jugak..so, i/allah aku akn fhm situasi ko tu..n selagi kt boleh jumpe, kita akan jumpe walaupun dekat knduri umh owg...hehe..janji jumpe..don't wory...selagi aku ada kat BD ni, kita semua stay boleh jumpe lagi..

 Aku harap ko tak berputus asa dgn perubahan ko sekarang ni...aku happy dpt kwn mcm ko..x mudah putus asa...n doakanlah aku jadi mcm ko..mybe one day...we never know.. ^_^ 
thanks a lot !! 

=>  Salah satu cara aku pujuk owg..sbb ko jauh kat sne..aku nk terbang p sne lambt g..hihi..
=>  No idea mcm mne nk pujuk owg sbb aku mang x reti pujuk pun..hehe... =='
Sekian..wassalam..

3 comments:

  1. hurmmm..kene fikir lame lagi..ade lagi due hari nak merajuk :P

    ReplyDelete
  2. alololo..musyuk2....now tggl sehari j..it's ok..take time...* BI aku
    mang selalu cenggini...hehe.. ~_^

    ReplyDelete