Friday, 22 February 2013

- Pengalaman + Kenangan Praktikal -

Assalammualaikum...

Entri ni aku tulis awal2 coz takut x sempat nak tulis bila tiba waktunye nanti..hehe..today i will story about praktikal dekat hospital...hehe.. * oh, my english !! hehe.. 

         Ekceli (actually ) aku abis praktikal tolak, tambah, bahagi, darab, pecahan, peratus lagi 3 minggu..lambat lagi kan ?? tp sje nk post awl tkut x sempat nk update je..mklum ler tkut bz time tu..hihi..

 Best atau x prktikal kat c2, tu bukanlah ukurannya                                        (* ceeewwwahhhh...haha..) coz kt nk cri pengalaman bekerja n nk tambahkan ilmu yang x pernah cukup ni..best atau x xde bezanya sbb bergantung jugak pd diri kita ni boleh terima atau x keadaan o situasi kat situ..

Alhamdulillah setakat ni aku boleh follow lagi cara dorang n kdg2 tu buat aku demam & panic bila jd helpdesk..hehe..pasal helpdesk ni aku rse msti aku rindu sangat2 nk JAWAB CALL + kena marah dgn doktor o sister...haha.. * yela..mustahilkn kalau kt x rindu sume benda yg kita selalu buat walaupun kdg tu kita x puas hati..tp, dri situ lah sebenarnya kita belajar mcm mne nk handle problem tu..hihi.. Selama 5 bulan, 20 minggu dan 100 hari..spe la yg x rindu...hihi...erk??

        Aku rse,  Pantry hal k2 yg aku akn rindu coz tempat mkan time pagi n tgh hari + solat + sembang2 + gelak x ingt dunia..yekewww?? hehe..

        So, aku pun tgh countdown hari2 terakhir dkat hospital tu..hihi..lpas ni, masuk kelas n study mcm bese..tempat makan dekat Salam Corner bukan dekat Pantry..tmpat lepak dekat kedai kak Wati bukan kat pantry o kawasan office..dan segala2nya adalah BUKAN...kembali kepada kehidupan sebagai STUDENT n kembali pada kehidupan asal... so, kalau ada sebarang perubahan tu semua kehendak diri masing2...sebab kita akan berubah mengikut peredaran masa.. * Sains 

=> Gambar kenangan time praktikal... ^_^


 * Bila menunggu lama sangat..ni la yg ktorg buat..snap and snaping..hehe..


* Saja nak BERposing dengan kenalan2 baru...haha...

  
 * Masa aku helpdesk...hehe..




 * Yang ni aku x tau ler kenapa..mybe bosan n pegawai time tu xde...tu yg posing sakan...haha...
          * Ala2 arab gitu...haha...


=> Sekian, entri utk kali ini...
=> Kepada PEMILIK gambar2 diatas maaf atas KEtidakizinan saya mengUPLOAD gambar2 kalian...
=> Kenangan xkn pernah hilang dri ingatan 

4 comments: