Saturday, 6 April 2013

- Don't Give Up -

Assalammualaikum...hello..hello...holla..holla...moshi..moshi..hehe... ^_^

Hidup jgn putus asa...belum cuba belum tau..kejayaan terletak d tangan kita sendiri..sejauh mne kt berusaha, i/allah kejayaan akan bersama kita..hnya masa yg menentukan apa yg bakal kt jalani..

Setiap kejayaan tu pasti ada halangannya..so, kt kne hadapi..yakinkan diri yg kt boleh buat..tp, klu aku la kan..susah kot nk yakinkan diri..huhu.. ekceli, aku tgh try sebenarnya tp, pd masa yg sama ad rasa was2 bila nk buat something tu.. *xde keyakinan nk buat...

Ekceli, aku tgh pk psal final projek..xtau nk buat psal apa..masa makin berjalan..1 apa pun x setel lagi..mcm mne??adehh..jenuh la nnti..cabaran bergelar student..mang kene fikir...fikir...dan fikir....hehe...

Oleh kerana life sbg student ni best, so aku dh fikir nk smbung stdy...klu ad rezeki..i/allah..hihi..n klu boleh aku nk stdy smpi bl2..x mau keje..haha..tp boleh k mcm tu?? hehe..

=> Semoga apa yg d impikan tercapai..amin..
=> Usaha tangga kejayaan..
=> Study..study..n study..don't give up !!
=> Bg semangat kat diri sndri.. ~_^

No comments:

Post a Comment