Thursday, 27 June 2013

- ToDaY iS My BiFdEy ... -

Assalammualaikum.. ^_^

27 Jun 1992-2013.. merupakan tarikh yg bermakna dalam hidup aku..hehe..my bifdey ... dan sehinggalah ari ni aku masih bernafas di atas bumi ini atas ketentuanNYA..

Bifdey aku tahun ni aku x sambut macam taun2 sebelumnya coz dh 2 thun aku smbut dgn kgkawan..n tuk tahun ni dgn family aku plak..hehe..

Sungguh pandai mereka berlakon nmpak macam real je..
* kononye laa...hehe..

Yang bestnya ari ni..seharian ktorg berjalan..siapkan research dlu, p makan, p beli tudung, p karok n acara kemuncaknya kne baling ngn tepung n penamatnya kat kedai mkan..hehe..dari pukul 10 pagi sampai kul 7.30 petang *ekceli lebih kurang r..hehe.. walaupun penat tp best laaa...bila lagi kan..taun ni aku last study kat Ipoh.. :(

Aku x kan lupakan 'kenangan' yg paling best dorg bagi kat aku utk bifdey kali ini...kena baling tepung..pape pun, thanks a lot kpd kengkawan aku yg sporting + cool + relax = whatever laa....suke sangat !! hehe...

Semakin hari...terasa semakin dekat dengan waktu perpisahan dengan kengkawan n lect..kejap j lagi bulan puasa + raya + final projek n xzam...warrrggghhhh !!! x sanggup kot... 3 tahun duk kat Ipoh...finally, kne tggalkan jugak Ipoh....

Walaupun 'dekat' dgn tempat asal aku...x semestinya, masa akan bersama dengan kita...kita sendiri yg kena cari masa tu..* i/allah akan ada suatu hari nanti...


Thanks Frenzzz...... ^_^








1 comment: