Wednesday, 17 July 2013

- HoMeSick -

Assalammualaikum..selamat malam... ~_^ salam ramadhan..

 From now, fokus pada diri sendiri, family n my hobby..hehe..ekceli aku x sabar nak tggu cuti yg TERsangat2 pnjang ni...rindu dengan rumah + bilik dh melanda....argghhh !! x smpai sehari lgi dh rindu..n bru terasa best bila balik rumah sendiri (rumah my ayah) hehe..

 Sebab otak dh boleh berjalan dgn lancar balik...sebelum ni system error atas perkara2 tertentu..hehe..
 nak balik spend time dgan family jer..nak menghargai kehidupan yg hanya semntara ni...nak masak ayam panggang + sate  sama2...cari baju raya+kuih raya+kemas rumah = dll...mcm taun2 sebelum ni...

that's allz.. =)

=> Bila sesuatu yg kt hrapkan jadi sebaliknya, mknanye..x payah fikir dah...hehe..
=> Selamat menjalani ibadah puasa kpd muslimin & juga muslimat..maaf dari saya andai ada yang terasa hati...^_^

2 comments:

  1. ye ye..homesick.balik la bd lagi..sebuk nooo nak balik ipohh nye..haishh..

    ReplyDelete
  2. haha...klu x balik ipoh, mcm mne lak??len r lau ad kembar boleh la gntikan tmpat aku..hehe...

    ReplyDelete